Candy Crush Saga İndir

                           Candy Crush Saga (Anroid) İndir 




Mobil Oyun Dünyasının En Popüler İsimlerinden Bir Tanesi

Candy Crush uygulama markette sunulmasından kısa bir süre sonra yüksek başarı oranları elde eden bir oyun. Hatta o kadar başarılı oldu ki aynı dinamikler baz alınarak birçok oyun tasarlandı. Fakat açıkça belirtmek gerekirse bu kategoride yayınlanan hiçbir oyun Candy Crush'ın başarısına yaklaşamadı.
Oyunda son derece canlı ve ilgi çekici grafikler kullanılmış. Bu grafiklere muhteşem uyum sağlayan ses efektleri de oyundan alınan keyfi katlayan faktörlerden. Candy Crush'ta son derece basit bir amacımız var: aynı renkli şekerleri birleştirmek.
En az üç olmak üzere ne kadar fazla şeker birleştirsek o kadar fazla puan topluyoruz. Şekerlerin yerlerini değiştirebilmek için parmağımızı ekran üzerinde sürüklememiz yeterli oluyor.
Candy Crush'ta bölümler esnasında kullanabileceğimiz güçlendiriciler de mevcut. Bunlar özellikle zorlandığımız zamanda büyük işe yarıyor ve günü kurtarıyor! Candy Crush'ı öğrenmesi gerçekten çok kolay. Daha önce bu kategoride yer alan herhangi bir oyun oynamamış kişiler bile birkaç dakika içinde oyunun tüm dinamiklerine alışmış oluyor.
Oyunun temel özellikleri;
  • Şeker gibi görünen grafikler
  • Eğlenceli oyun yapısı
  • Onlarca farklı bölüm
  • Kolay ve çabuk anlaşılır kontroller
  • Skor tabloları
  • Candy Crush sade ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu arayan hereksin mutlaka denemesi gereken oyunlardan bir tanesi.