Need For Speed : No Limits indir - Android Için Yarış Oyunu indir

 Need For Speed : No Limits - Android Için Yarış Oyunu indir


Need for Speed serisinin en beğenilen özellikleri bu Android oyununda bir araya toplanıyor!

Need for Speed No Limits, Electronic Arts'ın bilgisayarlarda ve oyun konsollarında bir hayli büyük başarıya sahip Need for Speed adlı yarış oyunu serisinin en beğenilen özelliklerini bir araya toplayarak mobil oyunculara sunan biraraba yarışı oyunu olarak tanımlanabilir.
Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Need for Speed No Limits'de oyuncular yeraltı yarışlarına katılarak en hızlı yarışçı olmaya, en görkemli arabaya, şöhret ve paraya sahip olmaya çalışan bir kahramanın yerine geçiyorlar. Kahramanımız bu işe sıfırdan başlıyor ve oldukça sıradan bir arabayla yarışarak kariyer basamaklarında adım adım yükselmeye çalışıyor. Biz de yarışları kazanmasına yardımcı oluyoruz ve maceraya ortak oluyoruz.
Need for Speed No Limits içerisinde yarışları kazandıkça yeni arabalar kullanabiliyoruz. Bu arabaları modifiye edebilmemize de mümkün. Modifye etmek için kullanacağımız parçaları ve seçenekleri yarışları tamamladıkça kazanmaktayız. Oyun içerisinde kullandığımız gerçek arabalara lisanlı gerçek gövde kitleri gibi binlerce modifiye seçeneklerini uygulayabilir ve kendi tasarımımızı oluşturabiliriz.
Need for Speed No Limits'in en seveceğiniz özelliklerinden biri polis kovalamacalarına yer vermesi. Oyundaki yarışlarda polisin nefesini ensemizde hissederken virajları almaya, rampalardan uçarak polisleri atlatmaya çalışıyoruz. Ayrıca drift yarışları da Need for Speed No Limits'in içerisindeki dikkat çeken yarış türü.
Need for Speed No Limits'in grafikleri bilgisayar ve konsol oyunlarını aratmayacak seviyede. Need for Speed No Limits'in mobil yarış oyunlarının kralı Asphalt 8'i tahtından edebilecek kapasiteye sahip olduğunu söyleyebiliriz.


2 yorum

Click here for yorum
8 Nisan 2016 13:50 ×

need for speed payalaşımı için teşekkürler

Reply
avatar
yeliz
admin
16 Ocak 2018 06:43 ×

need for speed son sürümünü ücretsiz bu siteden indirebilirsiniz.
https://fullindir-yukle.blogspot.com.tr/

Reply
avatar