Viber (Android) indir

                            Viber

 (Android) İndir


Viber'ı indirerek dostlarınıza mesajlar gönderin ve onlarla iletişim kurun.

Viber uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerini kullanarak tüm dünyayla en kolay ve hızlı yoldan iletişim sağlamak isteyenlerin kesinlikle sahip olmaları gereken uygulamalar arasında yer alıyor. Ücretsiz olarak sunulan Viber’ın diğer mobil ve masaüstü platformlardan da kullanılabilmesi sayesinde dünyanın neresinde olursa olsun tüm dostlarınızla internet bağlantısı üzerinden mesajlaşabilmeniz mümkün hale geliyor. Bunun için tabii ki yukarıdaki Viber İndir butonumuz size yardımcı olacaktır.
Uygulamanın hem rahatça kullanılabilen hem de sorunsuzca çalışan altyapısı sayesindemesajlaşmalarınızı benzer pek çok uygulamaya göre daha kolay bir şekilde gerçekleştirebileceğinizi söyleyebilirim. Zira uygulamada yer alan ve aşağıda listeleyeceğim özelliklerin her birini ilk defa bile kullansanız zorlanmanız imkansız.
  • Kişi rehberinizle tam entegrasyon
  • Bildirimler desteği
  • Mesajlarınıza çıkartmalar ekleyebilme
  • Oyun oynama imkanı
  • Açık ve gözlemcilerin olabildiği sohbetler gerçekleştirme
  • Grup mesajlaşması olanağı
  • HD sesli mesajlar gönderme ve çağrılar yapma
Uygulamada yer alan dosya gönderme seçenekleri sayesinde fotoğrafvideo, konum, ifadeler gibi pek çok farklı veriyi de arkadaşlarınıza gönderebiliyor, böylece Viber’ın tüm yeteneklerinden faydalanabiliyorsunuz.
Viber kullanımına başladığınız zaman kişi listeniz üzerinde hemen bir tarama gerçekleştiriliyor ve bu tarama sayesinde tüm Viber kullanıcısı dostlarınız direkt olarak uygulama içerisine dahil oluyorlar. Anında mesajlaşmaya başlamak ve kişi eklemekle uğraşmamak isteyenlerin Viber’ın bu özelliğini beğeneceklerini düşünüyorum.
Bir iletişim uygulaması ve mesajlaşma uygulaması olarak Viber’ı denemeden geçmemenizi öneriyorum.