WhatsApp Messenger İndir

WhatsApp Messenger Anroid İndir



WhatsApp ile Arkadaşlarınızla Mesajlaşabilir, Video ve Fotoğraflar Gönderebilirsiniz.

WhatsApp, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon kullanıcılarının mobil cihazlarının internet bağlantısı aracılığıyla arkadaşlarıyla ve sevdikleriyle ücretsiz mesajlaşmalarına olanak sağlayan dünyanın en popüler mobil uygulamalarından bir tanesidir. Metin mesajlarının dışında resim, video ve ses dosyalarını da göndermenize veya almanıza olanak sağlayan uygulama gerçekten oldukça kullanışlıdır.
Piyasaya ilk sürüldüğü günden itibaren, zamanının en popüler iletişim yollarından bir tanesi olan SMS'e rakip olan ve günden güne SMS'i öldüren WhatsApp, günümüzde o kadar popüler hale geldi ki neredeyse her mobil kullanıcı tarafından akıllı telefonları üzerinde kullanılmakta. Hal böyle olunca piyasada WeChat, Tango, Viber, LINE, Snapchat ve daha birçok rakibiyle mücadele eden WhatsApp, görünen o ki zirveyi kaptırmamaya kararlı.
Şık, basit ve klasik bir mesajlaşma ekranı üzerinde arkadaşlarınızla kolayca sohbet etmenize olanak sağlayan WhatsApp ile aynı anda tek bir arkadaşınızla mesajlaşabileceğiniz gibi birden çok arkadaşınızı bir araya toplayarak grup sohbetleri de gerçekleştirme imkanına sahipsiniz. Aynı anda 30 kişiye kadar grup sohbetleri yapmanıza olanak sağlayan uygulama ile mesajlaşmak çok ama çok kolay.
Daha önce bahsetmiş olduğum fotoğraf, video ve ses dosyası gönderme özelliklerinin dışında konum paylaşımı da yapmanıza olanak sağlayan uygulama yardımıyla, arkadaşlarınıza o an bulunduğunuz konumu gönderebilir ve bu sayede arkadaşlarınızın harita üzerinde sizi çok daha kolay bir şekilde bulmalarına olanak sağlayabilirsiniz. Ayrıca mesajlaşma uygulamalarının vazgeçilmezleri arasında yer alan ifadeler de WhatsApp üzerinde yerini almaktadır. Birbirinden eğlenceli ve farklı ifadeler yardımıyla mesajlarınızı çok daha renkli ve zengin bir hale getirmek tamamen sizin elinizde.
WhatsApp üzerinde kullanabileceğiniz en can alıcı özelliklerden bir tanesi de şüphesiz ki bas konuş özelliğidir. Bu özellik sayesinde anlık olarak sesinizi kaydederek arkadaşınıza gönderebilir ve arkadaşınızın size aynı şekilde size cevap vermesini bekleyebilirsiniz. Bas konuş sayesinde mesaj yazmaktan sıkıldığınız zamanlarda sesli bir iletişim kurabilirsiniz.
Uygulamayı ilk kez telefonunuz üzerine kurduğunuz zaman kişisel telefon numaranızı size ait özel bir kullanıcı hesabı olarak tanımlamaktadır ve kişi listeniz üzerinde yer alan tüm arkadaşlarınızı denetleyerek, aralarında WhatsApp kullananları otomatik olarak WhatsApp kişi listenize eklemektedir. Bu sayede uygulamayı ilk kez kuruyor olsanız bile zahmetsizce WhatsApp kullanan tüm arkadaşlarınızı bulabilir ve hemen mesajlaşmaya başlayabilirsiniz.
Bahsetmiş olduğumuz tüm bu güzel özelliklerin dışında kişi listeniz üzerinde yer alan arkadaşlarınızın en son ne zaman aktif olarak WhatsApp'ı kullandığını görebilir veya onlara göndermiş olduğunuz mesajların arkadaşlarınız tarafından okunup okunmadığını takip edebilirsiniz. Eğer kişisel gizliliğinize önem veriyorsanız bu özelliği kapatma şansına da sahip olduğunuzu bilmelisiniz.
Kendinize ait profil sayfanız üzerinde yer alan avatar ve durum bilgisi gibi bölümleri de istediğiniz şekilde özelleştirmenize olanak sağlayan WhatsApp ile daha önce arkadaşlarınızla yapmış olduğunuz tüm mesajlaşmalar otomatik olarak yedeklenmektedir ve ne zaman isterseniz tüm konuşmalarınıza kolayca ulaşabilirsiniz. Bu sayede en son mesajlaşmış olduğunuz arkadaşlarınızla hangi günlerde neler konuştuğunuzu görebilirsiniz.
Ücretsiz mesajlaşma, resim gönderme, video gönderme, ses dosyası gönderme, bas konuş, konum paylaşma ve çok daha fazlasıyla sizlere mükemmel bir hizmet sunan WhatsApp'ı daha önce denemediyseniz çok şey kaçırdığınızı söyleyebilirim.